Thursday, May 04, 2006

TON Männikul

Tänase tööpäeva lõpetuseks siis jälle orienteerumisneljapäevak, seekord keskusega Männiku karjääris. Rada täna 6.17 kilomeetrit ja 17 kontrollpunkti.

Tegelikult ei ole ilus küll kaevelda, aga ... jõuan starti küll suhteliselt hilja, aga siiski pool tundi enne stardi ametlikku sulgemist. Kaardid radadega on loomulikult lõppenud, minu stardihetkeks on lõppenud ka puhtad kaardid. Stardis valitseb totaalne segadus, analoogne esimese neljapäevakuga. Huvitav, mitu neljapäevakut on veel vaja, enne kui klubi TON hakkab rohkem kaarte valmis trükkima. Tegelikult oleks neil väga lihtne tuua starti üks värviline laserprinter ja siis vastavalt vajadusele kaarte juurde trükkida, aga tundub, et seda on küll väga palju tahetud.

Rada on suhteliselt igav - palju selliseid punkte, mille edukas läbimine sõltub rohkem vedamisest, kui orienteerumisoskusest. Suudan metsas umbes paari minuti jagu vigu teha ja saan ajaks 33:44. Max pulss 173 ja keskmine 163.

3 comments:

Tanza said...

ma ei tea, mis tehnikaga selline kaardikäkerdis oli valmis tehtud, nagu kahel viimasel neljapäevakul kasutusel on olnud aga selle kvaliteet on alla igasugust arvestust. Äkki oskad öelda paremini mainida, kuidas on võimalik sellist "tulemust" saavutada???

Heiti Hallikma said...

ega ausalt-öeldes oska küll ... no tegelikult saaksin ehk hakkama, aga kuipalju aega ja vaeva sellise käkerdise tegemine nõuaks :). Tegelikult pole mul hetkel seda neljapäevaku kaarti käepärast, aga asi hakkas huvitama ja õhtul uurin.

Anonymous said...

Laserprinteri metsa vedamisel on üheks piirajaks toide. Laserprinter vajab suht suurt võimsust ja autoakust ei piisa. Veekindel tindikas?