Tuesday, May 02, 2006

orienteerumine Hiiul

Täna võtsime maarega osa Tallinna orienteerumisteisipäevakust. Rada 6.2 kilomeetrit ja 15 kontrollpunkti. Kohaks siis onkoloogiahaigla ümbrus ja Pääsküla raba. Ilm on imeilus, mingi 15 kraadi sooja ja päikesepaiste. Rada midagi erilist ei ole, ainult ... teel kolmandasse kontrollpunkti üritan mingit kraavi ületada. Kahjuks murduvad roikad, mis üle kraavi pandud ja sulpsan vasakut jalga pidi üle põlve (kui mitte öelda, et m...deni) mõnusasse püdelasse turbasse :). Siunan veel mitu etappi ennast ja rajameistrit. Aga nagu Reigo OK Nõmme kodulehe kommentaarides kirjutas, nii ka minul - no lihtsalt ei tõuse täna ... pulss loomulikult. Saan keskmiseks pulsiks 162 ja max pulsiks 174. Ja 35 minuti ning 27 sekundiga kulutan 727 kcal.

Aga nüüd aitab sellest kehakultuurijutust, homme on meil igatahes täiesti puhas kultuur - Eesti Draamateatris etendus Julia.

[maare täiendus] no tegelikult päris kehata me ka täna ei pääse, algab ju Hansapanga tervisejooksude sari! ning Raidla & Partnerid SK LEEVIKE on stardijoonel :)

No comments: