Saturday, May 20, 2006

Marju Marynel Kuut

Istun ja vaatan Eurovisiooni lauluvõistlust. Ega siin eriti midagi vaadata ei ole, varsti hakkavad juba Juur ja Kivirähk oma kommentaaridega kah tüütavaks muutuma ... aga eilsesse päeva mahtus üks hoopis mõnusam kontsert, kui seda oli üleeilne Eurovisiooni poolfinaal. Nimelt käisime maarega Mustpeade majas, kus Marju Marrynel Kuut esitas oma loomingut.

Kontserdi nimi oli `Koos Vaikoga`, ehk siis külalisesinejaks oli Vaiko Eplik. Lisaks Vaiko Eplikule olid veel Ain Varts, Raul Vaigla, Marko Naissoo ja Hain Hõlpus. Loodetavasti annab Marju Kuut andeks, aga ta nägi välja nagu see pärdik sealt filmist `38 papagoid` :). Aga kontsert oli tore ... hoolimata sellest, et Mustpeade maja akustika on täiesti masendav, pooltest sõnadest ei saanud kaja tõttu üldse aru. Pealtvaatajaid oli umbes 20 ja muusikud tundsid endid väga koduselt, tegemist oli rohkem kokkusaamise kui kontserdiga. Mind vaimustas muidugi Vaiko Eplik, kes suutis väga hästi sulanduda Marju Kuudi lauludesse, hoolimata sellest, et ühtegi korda enne koos proovi polnud tehtud. Minule kui võhikule meeldisid ka Ain Vartsi ja Raul Vaigla kitarrisoolod :).

Aga loodetavasti spetsialist maare räägib varsti, kuidas asjad tegelikult olid ;) ...

1 comment:

Tanza said...

Kui Marju M kord huvi pakub, siis tänane Basso päevapakkumise meil sisaldas järgmist rida: Neljapäeval 25.05 kell 21.00 esinevad Cafe Bassos Marju-Marynel Kuut ja
Hain Hõlpus. Olete oodatud!